Maailma seksikaim mees pidas Rootsis lumesõda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney filmi «The American» võtetel Rootsis.
George Clooney filmi «The American» võtetel Rootsis. Foto: Scanpix Sweden

Maailma üheks seksikaimaks meheks peetav näitleja George Clooney on meile praegu lähemal kui kunagi varem. Nimelt viibib mees naaberriigis Rootsis filmivõtetel.


George Clooney mängib peaosa režissöör Anton Corbijni uues filmis «The American» ning seekord tuleb tal kehastada palgamõrtsukat. Filmi tegevustik leiab enamjaolt aset Itaalias, kuid pisut ka Rootsis. Seetõttu saabuski Hollywood kuueks päevaks Põhja-Rootsi Singsjöni, mis jääb Östersundist paarkümmend kilomeetrit eemale.

Väljaanne Nöjesbladet hoiab filmistaari tegemistel hoolsalt silma peal. Midagi ei jää kahe silma vahele, nagu näiteks see, et hommikusöögil rikkalikus Rootsi lauas valis Clooney endale kaks muna, kaks saiaviilu, kompotivirsikuid, jogurtit ja mahla.

Nagu võtteplatsilt tehtud piltidelt näha, valmistas Clooneyle ja ülejäänud filmitiimile rõõmu ka lihtsalt lume sees möllamine, on nad ju pisut soojema kliimaga harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles