Staaride ekstreemsused jõuavad teleekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kuulsuste ekstreemsused»
«Kuulsuste ekstreemsused» Foto: Kanal 11

Täna, 27. jaanuaril, algab Kanal 11s meelelahutuslik saade «Kuulsuste ekstreemsused». Saade on eetris kolmapäeviti kell 23:00.

«Kuulsuste ekstreemsused» (originaalpealkirjaga «Extreme») on Briti saatesari, mis paljastab Hollywoodi staaride saladused, skandaalid, hirmud ja veidrused.

Esimeses osas on vaatluse all kõhnad staar-emmed. Beebid on kuulsuste seas uusimaks trendiks, kuid rasedusega lisandunud kilod pole seda teps mitte. Milliste äärmuslike vahenditega jõuavad kuulsad emad nõnda kiiresti taas vormi ning millised näeksid nad välja siis, kui laseksid asjadel minna loomulikku rada? Kas pöörased dieedid ja trenninipid on ka tava-emmedele väärt proovimist?

Teises osas näeme, millist tegelikku kahju võivad taolised äärmuslikud dieedid ning t»reeningud põhjustada. Samuti proovitakse üks tava-emme kuulsuse pisikesse disainerikleiti mahutada.

«Kuulsuste ekstreemsused» on Kanal 11 eetris kolmapäeviti kell 23:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles