Keira Knightley otsustas mõnda aega tööst puhata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: AFP / Scanpix

Knightley, kelle uusim film, «Atonement» , äsja kinolinale jõudis, ütles ajalehele Sunday Telegraph, et kavatseb peale viimase filmiprojekti lõppemist mõnda aega tööst puhata, vahendab digitalspy.co.uk

««Tribla nagu Beckham» linastus, kui ma olin 17 ja kuigi ma nägin selle kohta vaid kaht arvustust, öeldi mõlemas umbes nii, et ta on küll väga kena, aga näitlemisest ei tea ta si***gi,» ütles Knightley.

«Alles nüüd, tagasi vaadates, mõistan ma, kui palju see mind tegelikult mõjutas, sest mul polnud tollal just kuigi palju enesekindlust. Kui sa oled juba niigi ebakindel, siis on üsna raske lugeda ajalehest enda kohta kõige hullemat võimalikku juttu. See lõi mind tõesti jalust nõrgaks ja see oli ka põhjus, miks ma töötasin, töötasin, töötasin – sest ma tahtsin põgeneda mõtte eest, nagu ei saaks ma sellega hakkama,» lisas näitlejatar, kes tunnistas, et taipas ühel hetkel end üle töötamast.

«Ma nägin, et mu sõbra juuksed olid pikemaks kasvanud, see oligi täpselt nii lihtne. Mulle tundus, et me olime alles eile koolipingis, aga tegelikult on sellest möödunud neli aastat ja ma pole jõudnud selle aja jooksul ühelegi tema sünnipäevale. Siis ma mõistsin, kuradile, elu on lühike, mida sa teed? Kui töö otsa saab, võib alati midagi muud teha. Lihtsalt puhka!».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles