Kate (Evangeline Lilly)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evangeline Lilly ehk Kate
Evangeline Lilly ehk Kate Foto: Kanal 2

Evangeline Lilly kombinatsioon vastupandamatust, mängulisest sarmist ja loomulikust andest teevad temast ühe Hollywoodi kõige lootustandvama noore naisnäitleja.

Lilly avastati Fordi talendiagentuuri poolt Kelowna, BC tänavatelt. Kuus kuud hiljem kolis ta Vancouverisse, et alustada õpinguid Briti Columbia Ülikoolis rahvusvaheliste suhete erialal.

Olles üles astunud paaris reklaamis, otsustas ta näitlemisest loobuda ning pühenduda õpingutele. Mõne aasta möödudes soovitas üks ta sõber anda näitlemisele uus võimalus ning varsti pärast seda leidis ta end juba vaikivates rollides seriaalis «Stephen King’s Kingdom Hospital» ja filmis «The Long Weekend».

Lilly sai oma esimese kõneleva rolli seriaalis «Teadmata kadunud», mille eest määrati ta 2007. aasta Kuldgloobuse auhinna parima nais-draamanäitleja kategooria nominendiks.

Väljaspool filmivõtteid pühendub Lilly täielikult filantroopiale, reisides ning kogudes võimalikult palju teadmisi erinevatest kultuuridest üle maailma. Oma kolledžiaastate vältel asutas ja vedas ta maailma arengu ja inimõiguste komiteed, ning hiljem veetis kolm nädalat elades muruhütis Filipiinide džunglis. Ta on osalenud vabatahtlikuna laste projektides alates 14. eluaastast.

Lilly räägib vabalt prantsuse keelt, armastab lugemist, kirjutamist, maalimist, muusikat, loodust, aktiivset tegevust, õppimist, teed ja reisimist.

KODULINN: Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada
SÜNNIKUUPÄEV: 13. august

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles