Urmas Sõõrumaa lustis noore blondiiniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusapidu Otepääl - juba kümnendat korda toimunud FIS maailma karikaetapp murdmaasuusatamises meelitas kokku Eesti ärieliidi - Ärimees Urmas Sõõrumaa kudrutas küünlavalgel blondiiniga, väidetavalt "Lihtsa Elu"-Sille õega.
Suusapidu Otepääl - juba kümnendat korda toimunud FIS maailma karikaetapp murdmaasuusatamises meelitas kokku Eesti ärieliidi - Ärimees Urmas Sõõrumaa kudrutas küünlavalgel blondiiniga, väidetavalt "Lihtsa Elu"-Sille õega. Foto: Karli Saul
Suurärimees Urmas Sõõrumaa veetis Otepääl murdmaasuusatamise MK etapil VIPi-telgis küünlavalgel aega veetleva blondiini seltsis, kirjutab Kroonika.

Sõõrumaa selgitas esmalt, et kaunitar kuulub Venemaa suusatiimi meditsiinipersonali liikmete rivvi. Kui selgus, et see nii siiski pole, ütles mees, et tegu on hoopis Vene tippsuusatajaga. 

Elu24-le saadeti aga vihje, et tegu on hoopis seriaalis «Lihtne elu» kaasa löönud Sille Suttingu õe, Enelin Suttinguga. Vihje saatja juhtis tähelepanu ka blondiini hämmastavale sarnasusele Sõõrumaa praeguse elukaaslase Kätlin Maraniga. «Sama kena, kuid värskem mudel,» arvas tähelepanelik lugeja. 

Teise lugeja arvates on tegu aga hoopis 25-aastase Katrin Kokareviga, kes töötab Urmas Sõõrumaale kuuluvas Rotermanni kvartalis. 

Kes on see tüdruk?  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles