Sawyer (Josh Holloway)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Holloway ehk Sawyer
Josh Holloway ehk Sawyer Foto: Kanal 2

Josh Holloway on võitnud Hollywoodi tormijooksuga oma tagasihoidliku stiili ja lõunapoolse sarmiga, teatades oma pärale jõudmisest osatäitmisega ABC seriaalis «Teadmata kadunud».

Holloway alustas oma karjääri moeajakirjade kaantel, kuid mõistis peagi, et teda köidab teatrikunst. Ta pöördus tagasi Los Angelesi ning alustas soojenduseks episoodidega seriaalides «CSI» ja «Navy NCIS».

Ta pälvis tunnustust ja märkimisväärset tähelepanu nimirolli eest Sci-Fi kanali originaalfilmis «Sabretooth». Edasi ilmus Holloway mängufilmi «Doctor Benny» ning nautis edu indie-maailmas, osaledes filmides «Mi Amigo», «Moving August» ja «Cold Heart» koos Nastassja Kinskiga.

Tema esimene roll suurel linal on Universal Film’i põnevusfilmis, «Whisper». Lisaks sellele on Holloway’l leping, millega ta annab hääle Electronic Arts’i kõige paremini müüdavas videomängus «Command & Conquer 3: Tiberium Wars» Xbox 360le.

Holloway on sündinud adrenaliinitarbija, kes naudib põnevust, mida ta saab ekstreemsportidest nagu langevarjuhüpped, lumelauasõit ja motokross.

Praegu elab ta Havail koos oma naise Yessicaga.

KODULINN: Freeholme, GA
SÜNNIKUUPÄEV: 20. juuli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles