Nõia-Ints tegi narkotesti ja on puhas poiss!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg Foto: Erakogu

Möödunud nädalal palus Elu24 oma lugejatel lahendada piltmõistatus «Mis on Nõia-Intsu laual?»

Nimelt pidasid Nõia-Ints aka Indrek Leibur ja Intsu-Inga aka Inga Kallberg, koos sõpradega Pärnus mõnusat padjapidu. Nende pidulaua parempoolses nurgas terendasid valged triibud ja rullikeeratud rahatäht. 

 

Inga oli nõus asja kohta lahkelt selgitusi jagama. 

Inga: Kuna eesti rahvas paratamatult ning põhjendatult läks käima eelnevast pildist, kus laual oli valge pulbri taoline asi, otsustasime Intsuga rahva nõudmistele vastu tulla ja tõestada, et meie pole narkomaanid ega pole ka tarbinud mitte kui midagi.

Kuidas te seda tõestate?

Reedel, 22. jaanuari hommikul sõitis Indrek Leibur Viljandisse oma järelevaataja juurde, kellele kohe politsei juuresolekul, tegi narkotesti, mis osutus PUHTAKS!

Ning nüüdsest tegi Indrek kokkuleppe oma järelevalveametnikuga, et iga nädal käib ta narkotesti tegemas, et tõestada teile, kallid Elu24 lugejad, et ta on puhas ja võtab oma elu ja kohustusi tõsiselt.

Tavaliselt me ei allu provokatsioonidele, kuid võtsime ikkagi antud teema puhul südameasjaks teile tõestada, et see pilt oli nali ja seal ei toimunud mingit narko panemist.

Elu24 toimetusse saabus teie kohta veel üks lustlik vihje. Nimelt et olite osalenud ühel põneval casting'ul selleks, et pääseda tööle Ateena erootikateatrisse Kinky Opera. Vastab see tõele ja kui jah, siis kuidas teil seal castng'ul läks? 

Inga: Vale ja jama täielik!!! Ärge uskuge kõike, mida rahvas räägib. Mõeldakse igasuguseid asju välja, et meie mainet kahjustada.

Ints: Kuule see on küll jama... Ma ei tea, mida rahvas veel välja mõtleb... Lähevad lolliks vist.

Mina hakkan nüüd hoopis käima kaks korda nädalas narkotesti andmas Wismaris!!! Siis ei saa keegi midagi öelda!!!

Edu teile, Ints ja Inga, Elu24 poolt! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles