Väide: Pitt ja Jolie hakkavad vara ja lapsi jagama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: Reuters / Scanpix

Kinnitamata andmetel käis Hollywoodi esipaar Brad Pitt ja Angelina Jolie USA ühe kuulsaima lahutusadvokaadi juures nõu küsimas.

Paaril on jagada oma 400 miljoni dollari suurune ühisvara ning mõelda, kuidas edaspidi hoolitseda kuue lapse eest, kirjutab News of the World.

Paarile lähedase isiku andmetel jäävad mõlemad vanemad laste eest hoolitsema. Kolm lastest on nende bioloogilised lapsed, kolm aga adopteeritud.

Enda isikut mitte avaldada tahtnud lahutusadvokaadi sõnul plaanib paar kooselu lõpetada järgnevate kuude jooksul.

Pitti ja Jolie suhteprobleemide kohta on räägitud viimased paar aastat, kuid siiani on nad neid eitanud.

«Vara ja laste jagamise dokumentidele kirjutasid nad mõlemad alla jaanuari alguses. Nad tegid enne kooselu alustamist vastavasisulise lepingu ja selle tõttu on neil lihtsam oma teed minna,» selgitas allikas.

Kuigi nii Pittil kui ka Joliel on laste suhtes ühine hooldusõigus, jäävad kaheksane Maddox, kuuene Pax, viiene Zahara, kolmene Shiloh ning 17-kuused kaksikud Knox ja Vivienne elama ema juurde.

Allikas lisas, et paar läheb lahku sõbralikult ja võimalikult vähese närvikuluga.

Enne Joliega kooselu oli Pitt abielus Jennifer Anistoniga. Nad lahutasid 2005. aastal pärast nelja ja poole aasta pikkust abielu.

Filmi «Mr. and Mrs. Smith» võtetel kohtas Pitt Jolied ja nad hakkasid koos elama, kuid nad ei abiellunud kunagi.

Jolie on varem kaks korda abielus olnud. Esimene abikaasa oli näitleja Johnny Lee Miller, kellega ta abiellus 1996. aastal. Nad lahutasid 18 kuud hiljem. Teise mehe Billy Bob Thontoniga abiellus Jolie 2000. aastal. See abielu kestis kolm aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles