P***e-nali läks koolilastele kalliks maksma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotoaparaat. Pilt on illustreeriv.
Fotoaparaat. Pilt on illustreeriv. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA
USAs said karistada kolm kooliõpilast, kes kandsid klassipildil särke, millest moodustusid sõnad «Ass Of 2010» ehk maakeeli «2010. aasta p***e».

Cypress Ridge’i keskkooli lõpuklassi noored tellisid endale pildistamiseks särgid, millest igaühele oli trükitud üks täht, nii et reas seistes võis nende rinnaesistelt lugeda «Class Of 2010» ehk «2010. aasta lend», kirjutab Digitalspy.

Kui esimene pilt oli tehtud, lahkusid tähti «C» ja «L» kandnud noored pildilt ning allesjäänute tähtedest moodustus roppus, mis uuele pildile jäädvustati.

Asjaga seoses said trahvi kolm õpilast, kes kandsid särke tähtedega «A», «S» ja «S». igaüks neist peab maksma 135 dollari ehk ligi 1500 krooni suuruse trahvi ning on kolmeks päevaks õppetöölt eemaldatud.

Lisaks kaotasid süüdi jäänud õpilased oma juhtpositsiooni huviringides. Trahvisummat kavatsetakse kasutada klassipildi retušeerimiseks ja uuesti trükkimiseks.

Õpilased avaldasid juhtunuga seoses vastakaid arvamusi. Näiteks leidis Austin Knighti nimeline noormees, et vaid kolme inimene karistamine on ebaõiglane. «Ma kuulsin, et C ja L jooksid minema. See pole ju ASSi süü. See oli naljakas ja neid poleks tohtinud karistada,» arvas Knight.

Lõpuklassis õppiv Raymond Carrigan oli aga vastupidisel seisukohal.

«Mina ei mõelnud sellest asjast midagi, sest see pidi olema naljakas, aga mõjus hoopis solvavalt ja ignorantselt,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles