Kaalusaate osalised rühivad edukalt eesmärgi poole

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Orgo
Andrus Orgo Foto: TV3

«Kaalust alla» eelviimases osas uuriti, millises seisus on osalised kuu aega enne finaalsaadet.

Esimesena langes saates Linda, kelle eemärgiks oli kaaluda 75 kilo. Tema lubadus iseendale on vett pidanud - ta on 23 kilo maha võtnud ja kaalub kuskil 87 kilo

Chris teadis, et saab ka ilma saateta hakkama ning sai sellest vähesest ajast piisavalt motivatsiooni. Enne saadet vihkas ta jooksmist, kuid nüüd teeb ta seda iga päev. Alguses kaalus ta 86 kilo, nüüd 76 kilo ja plaan on veel kümme alla võtta.

Heli hääletati koju, sest meeskonnakaaslased pidasid teda väga sihikindlaks. Oma 43. sünnipäeval kaalus ta 16 kilo vähem kui saatesse tulles.

Katrin on läbinud totaalse muutuse - ta värvis juuksed tumedaks ning kaalub 113 kilo asemel 89. Ta ületas enda eesmärgi - 15 kilo.

Anu sooviks on kokku kaotada 20 kilo ja sellest on üle poole teest käidud. Ta loodab kuu pärast kaaluda 65 kilo.

Tiiu oli saatest välja tulles kaotanud 13 kilo, viimase kaalumisega on kokku läinud 24 kilo. Tema riided on kaheksa numbrit väiksemaks jäänud ja ta loodab finaalis vähemalt nelja parema hulka jääda.

Andrus A. kaotas kaalust põhiliselt liikumisega ja ta loodab finaalis kaaluda 70 kilo.

Heidy kaalus saates tulles üle 80 kilo ning praegu 78. Ta on sunnitud garderoobi uuendama, sest viisakad riided on kõik suureks jäänud.

Jaanika on võtnud alla umbes 21 kilo ning loodav veel kaotada kümme. Talle on uskumatu, et on trennist sõltuv - ta käib trennis kaks korda päevas.

Andrus P. ei andnud saates ühtegi lubadust. Kodus sööb ta ikka tavalist toitu, kuid liigub rohkem. Ta kaalub praegu sama palju kui kolm aastat tagasi - 160 kilo.

Ingele meeldib jooksmas käia ning ta soovis alla võtta 15 kilo, sest arvas, et pole enamaks võimaline. Kuu aega enne finaalsaadet oli ta aga alla võtnud 22 kilo.

Võistluse suursoosik Andrus O. võttis saates alla 24 kilo ja hiljem veel samapalju - kokku 48 kilo. Ta teeb iga päev trenni ja tahaks kaalunumbri alla 100 kilo saada.

Järgmisel nädalal selgub, kes on parim ja lahkub saatest 50 000 krooni võrra rikkamana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles