Beatrice: tunnen, et olen lõpuks ometi täiskasvanuks saanud.

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fashion Place - käsitsi valmistatud Santoni jalanõude ja aksessuaaride esitlus 16.05.09 - Beatrice
Fashion Place - käsitsi valmistatud Santoni jalanõude ja aksessuaaride esitlus 16.05.09 - Beatrice Foto: Jelena Rudi
Täna tähistab oma 40ndat juubelit modelliärinaine ja kolme lapse ema, Beatrice. Õnnitlused ka Elu24 poolt!

Beatrice on endanimelise modelliagentuuri Beatrice Mass Modelnet OÜ omanik ning peab koos abikaasa Priit Kuusikuga (46) Tallinna vanalinnas kohvikut nAnO. 

Hetkel kasvab Beatrice`i kodus kaks väänikut - Balthazar Serafim (6) ja Uma (5). Vanem tütar Simona (22) on aga tõstnud Beatrice`i isegi vanaema staatusesse. Simona poeg Ramses on juba kahene.  

Elu24 uuris tegusalt naiselt, kuidas algas tema sünnipäeva hommik ja millised on plaanid õhtuks. 

Beatrice: Teen hetkel ettevalmistusi õhtuks. Meil on nAnO`s tellimus õhtusöögiks ja see ei ole seotud minu sünnipäevaga. 

Kas Sa sünnipäeva ei peagi?

Mina ei tähista üldse oma sünnipäevi. Olen seda teinud võib-olla vaid kaks korda elus. Lapsepõlves olid sünnipäevad loomulikult olulised. Mäletan hästi 16-aastaseks saamist ning peale seda olen tõepoolest oma sünnipäeva vaid kaks korda tähistanud. 

Miks Sa sünnipäeva ei armasta tähistada? 

Olen aastaid praktiseerinud seda, et olen oma sünnipäeval üksinda. Olen üritanud seda päeva võimalikult rahulikult võtta. Viimasel ajal see loomulikult ei õnnestu.

Miks?

Meedia riputab mu sünnipäeva üles ja röövib tänu sellega mult tohutul palju aega. Pean vastama kõikidele kõnedele ja õnnitlusi vastu võtma. Kella kümnest hommikul oldi mul juba lillekimpudega ukse taga. Mu kodu näeb välja nagu ooperidiiva buduaar - lilli on nii palju. 

Naisterahvalt on seda võib-olla kohatu küsida, aga oled julge naine - mis tunne on, kui 40 täis? 

Õlgadelt on justkui raskus maha langenud. Tunnen, et olen lõpuks ometi täiskasvanuks saanud.

Kas šampanja korgid ikka sünnipäeva puhul lahti? 

Just praegu, sinuga vesteldes, tegin seda. Võtan lonksu ja mõtlen sinu peale, sest mulle meenub, et sina võtsid oma 40nda juubeli väga rajult vastu...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles