Miljonär jättis poole oma varandusest Hispaania kuningaperele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania kuninglik perekond (Vasakult paremale) - kroonprints Felipe, kuningas Juan Carlos, kuninganna Sofia ja kroonprintsess Letizia. Esiplaanil kroonprintsi ja -printsessi tütred Leonor ja Sofia
Hispaania kuninglik perekond (Vasakult paremale) - kroonprints Felipe, kuningas Juan Carlos, kuninganna Sofia ja kroonprintsess Letizia. Esiplaanil kroonprintsi ja -printsessi tütred Leonor ja Sofia Foto: AFP / Scanpix

Hispaanias jättis üks möödunud aastal surnud miljonär osa oma varandusest kuningliku perekonna liikmetele.

Juan Ignacio Balada Llabresi testamendi kohaselt tuli ta varandus jagada pooleks, kirjutab AFP.

Üks pool läks ta kaheksale lapselapsele. Teine aga kuningas Juan Carlosele, kuninganna Sofiale, kroonprints Felipele ja kroonprintsess Letiziale.

Llabres suri möödunud aasta 18. novembril Menorca saarel. Mehe testamenditäiturid võtsid kuningliku perekonnaga ühendust selle aasta alguses ja teatasid surnu soovist.

Hispaania kuningliku perekonna esindaja sõnul ei tundnud prints Felipe ega tema abikaasa Letizia neile varanduse jätnud Llabresit. Kuningas ja kuninganna olid temaga põgusalt kohtunud.

Kuninglik perekond palus oma advokaatidel varanduse saamise tingimusi täpsustada ja olukorda uurida, enne kui nad neile jäetu vastu võtavad.

Llabresile kuulusid mitmed hinnalised kinnisvarad ning tal oli investeerimisfirma, mille väärtus ulatub kümnetesse miljonitesse eurodesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles