Elu24 tore aasta!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 meeskond
Elu24 meeskond Foto: AFP / Scanpix

Elu24 on jõudnud oma esimese võiduka verstapostini ja tahaks seda sündmust tähistada koos teiega, armsad lugejad. Kaksteist kuud on möödunud peadpööritava kiirusega ja olnud meie jaoks üle ootuste edukad. Võlts tagasihoidlikkus oleks siin lausa kohatu.

Elu24 on meelelahutuslik, särtsakas, kiire ja lõbus. Mäletan, kui Elu24 etteotsa asudes bravuurikalt teatasin, et käsitleme oma lugudes edaspidi veelgi ohtramalt glamuuri, naudinguid ja elu säravamat poolt. Tänaseks pean siiski tunnistama, et meepotti on sattunud ka mõned ebameeldivad tõrvatilgad argipäeva pahupoolelt, mis minuski vahel vastuolulisi tundeid tekitavad.

Kuigi meelelahutus ei pea ilmtingimata paljastama inimeste rumalust, kahjurõõmu ja jõhkrust, siis reaalsuses on kõik siiski tasakaalus ning lugejaid ei rahulda täna enam pelgalt siirup ja mesi. Kõigest hoolimata oleme püüdnud valusaimaid nurki oma lugudes vältida ning loodame südamest, et pole kellegi hinge liig sügavaid haavu löönud.

Viskame edaspidigi värske pilgu kaunite ja kuulsate inimeste värvikasse ellu nii meil kui välismaal. Oleme alati kohal seal, kus midagi huvitavat käsil ja haume ka ise välja uusi põnevaid rubriike.

Suured tänud ka teistele online- portaalidele ning meediakanalitele, kes on meisse sõbralikult suhtunud! Jaganud koos meiega huvitavaid teemasid või meiltki mõne põneva uudisnupu napsanud.

Erilised tänud aga loomulikult kõikidele Liisidele, Kristjanitele, Koitudele, Inestele, Padaritele ja paljudele teistele Eestimaa kangelastele, kelleta Elu24 kordi igavam oleks.

Sooviks oma särtsakat sünnipäeva tähistada koos teiega, armsad sõbrad. Seepärast vastab teie online-küsimustele seekord hoopis Elu24 ise.

Mõelge, mida põnevat võiks Elu24 oma lehekülgedel veel kajastada. Millised teemad teid enim erutavad? Millest võib-olla liiga vähe räägime? Kellest või millest sooviksite pikemaid intervjuusid? Kelle oleme ebaõiglaselt unarusse jätnud? Iga teie ettepanek on meile oluline ning püüame kõigile teie küsimustele ka vastuse leida.

Online küsimusi Elu24-le saad esitada täpselt 24 tunni jooksul siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles