Jolie’ist tüdinud Pitt tahab Anistoni tagasi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: AFP / Scanpix
Näitleja Brad Pitt on kuuldavasti oma elukaaslasest Angelina Jolie’ist surmani tüdinud ja tahab ta maha jätta, et uuesti oma eksnaise Jennifer Anistoniga pesa punuma hakata.

Ajakirja Now andmeil igatseb mees taga lõbusat suhet, mis tal endise abikaasaga oli. Uudist toetavad viimastel kuudel jõudsalt levinud kõlakad, et Pitti ja Jolie’i suhe on purunemas.

«Brad igatseb taga seda rahu ja lõbusust, mis tema elu täitis, kui ta Jeniga koos oli. Ta ei suuda ära oodata, millal temaga uuesti koos olla saab,» väitis allikas.

Asjassepühendatu teadis lisada, et Aniston pole Pitti taasühinemis-soovist paraku sugugi vaimustuses, vaid nõuab, et mees kõigepealt Jolie’iga kõik suhted lõpetaks. Enne ei kavatse «Sõprade» staar allikate väitel Pitti tagasi võtmist isegi mitte kaaluda.

«Jen tegi selgeks, et ta ei kavatse Bradiga rääkida enne, kui Angelina mehe elust kadunud on. See annab talle veel rohkem põhjust Ange kohe maha jätta,» väitis allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles