Lahutusadvokaatidest abielupaar lasti voodis maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahutusadvokaatidest abielupaar lasti voodis maha
Lahutusadvokaatidest abielupaar lasti voodis maha Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis lasti lahutusadvokaatidest abielupaar nende enda voodis maha.

50-aastase Mark Schwartzi ja tema 48-aastase abikaasa Christina-Maria Petrowski-Schwartsi surnukehad leiti eile, edastab AP.

 

Politsei kinnitusel oli mõlemat pähe tulistatud.

 

Schwartzide majal ei olnud sissemurdmise jälgi ja midagi ei oldud ka minema viidud. Maja tagauks oli lahti ja magamistoa lukk oli rikkis.

 

Mõrvaohvrite alasti surnukehad leidis nende majapidajanna, kui ta tahtis teisel korrusel asuvat magamistuba koristama hakata.

Politsei uurib juhtumit kaksikmõrvana, kuid ka enesetapuversiooni ei ole täiesti kõrvale lükatud. Sündmuspaigalt leiti viis padrunikesta, kuid mõrvarelva mitte. Paari voodi taga olevas seinas on mitu kuuliauku.

Schwartzide naabrid kuulsid kummalisi helisid ja pauke eile hommikul umbes kella viie ajal.

Üks naabritest, Jimmy Maher arvab, et ta kuulis laske täiesti selgelt, kuid ta ei tundnud asja vastu rohkem huvi, kuna Schwartzide koer ei hakanud haukuma.

«Kuulsin kahte lasku, siis oli paus ja lõpuks tuli kolmas lask. Oli kummaline, et nende koer ei haukunud. Tavaliselt haugub ta kõigi peale,» lausus Maher.

Naabrite arvates olid Schwartzid õnnelikus abielus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles