Superstaaristaar Anis avaldab oma mõtteid Elu24 kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Scanpix/Presshouse

Oma

blogis

kirjeldab superstaarisaate finalist Anis Arumets oma sooje tundeid Elu24 kohta kõigile, kes võtavad vaevaks lugeda (kirjaviis muutmata).


«Elu24...nagu alati, ületab kõik mõistuse piirid. Selline ajuvaba ja ebainimlik nuhkimine. Kas neil inimestel mitte mingisugust taktitunnet ega uhkust pole?» küsib Anis. Ja vastab ise hiljem: «Aga kui hügieenist rääkida siis "no wonder" et elu24 koguaeg nii "hyped" ja pinges on ning seda portaali välditakse või sellest halba räägitakse. Kubeme mäda pidavat rämedalt haisema. Eks need moetoimnikud kõik tilguvad valget jorinat.»

Braavo, Anis! Nii noor inimene (Anis on 18 aastat vana), kuid milline suurepärane lauluhääl, esinemisoskus ning nõtke ja fantaasiarikas väljenduslaad!

Anise imelist eneseväljendusoskust kinnitab ka järgnev katke: «Elu24 = ajukääbikud, ebakreatiivsed, taunaatidest persepumbad?»

Kallis Anis! Elu24 soovib sulle tuult tiibadesse, edu eluteel ja oskust vahet teha olulise ja ebaolulise vahel. Aga küll see oskus koos elutarkusega tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles