Britid lõid imelise salendava kleidi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikaline must kleit hakkab ka keha vormima.
Klassikaline must kleit hakkab ka keha vormima. Foto: POW/Scanpix

Briti supermarketite keti ASDA rõivaosakond George pakub kõigile figuuri pärast muretsevatele naistele väikest musta kleiti, millel on ka väike saladus. Nimelt napsab see kleit vöökoha kuni kolm ja pool sentimeetrit peenemaks.


Lisaks mustale kleidile kuulub kollektsiooni ka kõrge vöökohaga seelik, mis mõlemad sisaldavad figuuri kontrollivat paneeli, kirjutab brittide Marie Claire. Niisiis - viska minema oma keha vormivad beežid aluspüksid ning tõmba selga uus ja imeline

Tummy Tameri

nime kandev kleit.


Rõiva valmistamisel on kasutatud figuuri vormivast pesust tuttavat polüelastaani, mis aitab moodustada nn sisemise korseti, siludes nii puusi kui vöökohta. Tulemuseks peaks olema kadestamisväärne liivakella kujuline figuur.

Brändijuht Fiona Lambert rõhutab, et naistel ei ole mingit vajadust end spordisaalis orjata ja lõputult dieeti pidada, et ideaalsesse vormi jõuda. «Me peaksime oma kumerusi tähistama, mitte püüdma neist lahti saada,» usub Lambert.

Muide, ettevõte on mõelnud ka meestele. Täpselt sama tehnoloogiat kasutades loodi meestele keha vormiv vest, millest sai firma veebipoe kõige kiiremini läbimüüdud toode. Pisut üle saja krooni maksnud vestid lõppesid otsa nelja minutiga!

Kuna tegu ongi odavamat sorti kauplusega, ei ole ka kleidi hind kuigi ehmatav - jäädes 400-500 krooni vahele.

Muide, kleiti juba selga proovinud Briti ajalehe Telegraph ajakirjanik nimetas seda küll piinavalt kitsaks ja hingamist takistavaks, kuid muidu oli tunne hea ning komplimente jagus ka kõrvaltvaatajatelt.

Vaata PILTI ka!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles