Sylvester Stallone - kas uus Picasso? Vaata pilte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone näitab oma kunstiloomingut.
Sylvester Stallone näitab oma kunstiloomingut. Foto: Mavrixonline/Scanpix

Hiljuti filmivõtetel peaaegu kaela murdnud Hollywoodil staaril Sylvester Stallonel oleks aeg ohtliku näitlejatööga lõpparve teha, sest nagu mees ise on tunnistanud, seisabki ta viimasel ajal parema meelega molberti kui kaamera ees.


Ajalehe Daily Express andmetel eelistab kunagine märulikangelane kunstnikuametit seetõttu, et maalides vastutab ta tulemuse eest ainuisikuliselt, vahendab Bild. 

The Times teab, et 63-aastane näitleja müüs alles hiljuti terve rea teoseid, mille väärtuseks oli pisut rohkem kui pool miljonit krooni. Kunstiga on Stallone tegelenud juba kolmkümmend aastat.

Kunstnik ise selgitab, et filmi valmimine sõltub sadadest inimestest ning tuleb teha kompromisse, kuid lõpuks on tulemus ikka vaid 40 protsenti sellest, mida ta algul ette oli kujutanud. Maalides on aga kõik teistmoodi, sest kõik tuleb teha ise ja ka vastutus langeb vaid ühele inimesele.

Praegu saab Stallone loomingut näha rahvusvahelisel kunstinäitusel «Art Basel Miami Beach».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles