Kaalust alla: kes keda?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalust alla: treener Peeter Karask ja suur Andrus
Kaalust alla: treener Peeter Karask ja suur Andrus Foto: TV3

Saade hakkab finaalile lähenema.


50 000 preemiaraha pärast on võistlema jäänud Inge, Andrus P ja Andrus O. Jaanika lahkus eelmises saates ja väga stiilselt pealegi. Jääjatel oli isegi natuke kahju, ega nad talle liiga ei teinud.

Selles saates toimus rollivahetus ja treenerid said oma rohtu maitsta. Osalejad said ülesandeks oma treeneritele mahvi anda. Treenerid arvasid, et see on huvitav kogemus, aga läksid katsumusele vapralt vastu.

«Teen Peetrile rahuliku trenni ega hakka tema peale karjuma,» lubas Andrus P. Sellegipoolest läksid nad treeneriga kenakesti nugade peale.
«Mis sa passid, Eva, tempo, tempo!» utsitas Inge oma treenerit kiiremini kargama. Aga Eva tegi halva mängu juurde head nägu ja kiitis, kui hea on olla tühjaks pigistatud sidrun.

Pärast trenni saadeti võistlejad arsti juurde. Mõõdeti rasvaprotsenti ja kehamassiindeksit, kolesteroolikogust, tehti EKG-d ja muid meditsiinivigureid. Doktori otsus: kõik võistlejad on endiselt elus.

Pärast arsti juures käimist oli aeg asuda viimse võistluse raale. Selleks oli kummimadratsil ujumine «surnud mehe stiilis»: mahajääja kõrvaldatakse võistlusest. Võitja seevastu saab end finaaliks ette valmistada mingi võdiseva imeaparaadiga, mis põletab kaloreid kiiremini kui Iru soojuselektrijaam. Andrus O mulistas nagu vana hüljes, teine Andrus pidas tema tempot, aga Inge andis loobumisvõidu. Võitiski Andrus O. Võistlus kestis 1 tund ja 20 minutit.

Osalejaid ootas KAAL. Siiani on kokku alla võetud 132 kg.
Andrus O: kaotus 300 g selles saates, kokku 24,1 kg alla võtnud.
Inge: kaotus 300g selles saates, kokku 11 kg alla võtnud.
Andrus P: pluss 300 g selles saates, kokku 17,3 kg alla võtnud.

Noh, ja lõpus, nagu ikka, peab verd nägema. Kõik võisid hääletada kõigi vastu. Sõprus saab hääletamisruumis läbi, siin on kõik hammas hamba ja kihv kihva vastu.
Inge hääletas välja Andrus P.
Andrus P hääletas välja Andrus O.
Andrus O hääletas välja Andrus P.

Kõige Suurem Võistleja lahkus. Väärikalt. Finaalis lähevad kokku Inge ja Andrus O.

Kes võidab? Mida arvate teie?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles