Winny Puhhi esitleb teist albumit «Brääznik»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh - «Brääznik»
Winny Puhh - «Brääznik» Foto: Winny Puhh

Seto mental pungi vaimsed isad ja alustalad, väsimatu ja surematu loominguline kollektiiv Winny Puhh on valmis saanud oma teise täispika stuudioalbumi «Brääznik», mis jõuab poodidesse tuleval nädalal.

Erinevalt Winny Puhhi esimesest stuudioalbumist «Täämbä õdagu praadimi kunna» kannab «Brääznik» endas sügavat sisekaemust ja on oluliselt kaugenemas hedonistlikust maailmapildist. Bänd on muusikaliselt jõudnud lihtsakoelisest, kuid jõulisest setopungist äärmusliku supertaotlusliku mentalistlik-vaimse ning kõikvõimalikke haigusi raviva suurvormini.

Plaadilt leiab mitmeid avalikkusele juba tuntud hitte - siiani 21.sajandi parim eesti muusikavideo «Peegelpõrand», skandaalset paljastust peitev «Pidupäev», germaani-teutooni kultuuriruumist äärmuslikult tugevat ja südamlikku tagasidet saanud klubihümn «Wonderbra» ning «Tüdrukud ootavad» koostöös slaavi kaunitaridest suurepärase vokaalgrupiga «MIAU».


Presentatsioonid toimuvad 15. jaanuaril Tartus, klubis Plink Plonk, 16. jaanuaril Tallinnas, klubis Rock Cafe ja 22. jaanuaril Põlva Kultuurikeskuse legendaarse pöördlavaga teatrisaalis. Kõik kolm on täiesti erineva stsenaariumi ja struktuuriga show- etendust- spektaaklit «Brääznik».


Winny Puhh on:


Korraldajaonu- rüükimine


Kartauto- kitarr ja banžo ja kõik maailma pillid


Jürnas Farmer- katkine kitarr


Koeraonu- bass


Olevik- trummid ja löökriistad


Väikepax- trummid


 

Brääznikul on alljärgnevad lood:


1. Wonderbra

2. Peetus

3. Härrasmehed saabuvad

4. Möödatujuja

5. Tüdrukud ootavad

6. Söögitädi

7. Tungalteratšäi

8. Kala tatt

9. Brääznik

10. Pidupäev

11. Peegelpõrand

12. Nõiutud saar

13. Pole seksist loobunud veel

14. Piinatud geenius

15. Pervert

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles