Missi-issi Kirss sel aastal iludusvõistlust ei korralda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Kirss ja eksmiss Kadri Väljaots
Valeri Kirss ja eksmiss Kadri Väljaots Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Kakskümmend aastat missivõistlusi vedanud Valeri Kirss (64) on väsinud. Nii väsinud, et on valmis tänavu iludusvõistluse ära jätma, vahendab Kroonika.

«Hanged on sügavad, masu on nii suur. Miks ma peaksin olema viimane kommunist, kes paneb oma viimased veeringud sellesse mängu?» mõtiskleb Kirss. «Ja mis see tänu on? Edevuse laat ei toimi ja raha ei tule sealt tagasi. See on aastaid olnud mu tahtejõu ja kangelaslikkuse proov. Miks ma peaksin seda tegema?»

Kirss kirjutaks lõpparvele kõhklematult alla, kui teda ei piitsutaks aardeotsija kirg. Ta on jahtinud briljanti - tüdrukut, kes tuleks Miss Euroopal ja Miss Universumil kolme parema hulka.

Saatus on Kirsile õnnehetki pakkunud, kuid liiga vähe. Tegelikult ainult ühe: Miss Estonia 1998 Kadri Väljaots tuli 1999. aastal Beirutis Miss Euroopa valimistel teiseks printsessiks.

Nii sügabki missi-issi nukralt kukalt ja kõhkleb, kas võtta end veel kord kokku või mitte. Elutarga mehena teab Kirss, et võimalus tänavu briljant leida on niisama suur kui lotoga jackpot võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles