Simon Cowell teatas ametlikult «American Idolist» lahkumisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: WENN

Talendiotsingusarja «American Idol» staarkohtunik Simon Cowell otsustas kohtunikutoolilt pärast käimasoleva hooaja lõppu lahkuda.

Cowell teatas, et kuna tema loodud ja seni Suurbritannias ülipopulaarne talendiotsingusaade «The X Factor» jõuab ka USA telekanali Fox eetrisse, asub ta tööle sarja tegevprodutsendina, vahendab Associated Press.

Mehe sõnul oleks tal olnud keeruline mõlemat saadet teha. Kuigi ta teenib «American Idolis» osalemisega 36 miljonit dollarit ehk enam kui 360 miljonit krooni aastas, kuulub «The X Factor» täielikult talle ja võib talle edu korral palju rohkem sisse tuua.

Mitme aasta eest leidis Cowelli ja «American Idoli» looja Simon Fulleri vahel kohtulahing, kuna Fuller väitis, et Cowell on kopeerinud tema saateformaati. Kohtuvaildus lahendati rahumeelsellt.

Cowell ja telekanali Fox juhid tegid uudise teatavaks vaid paar tundi pärast lepingu sõlmimist USA telekriitikute assotsiatsiooni kokkutulekul Pasadenas.

«Mulle pakuti palju raha saatesse jäämiseks. Aga rahas polnud põhjus. Ma tahtsin teha midagi muud. Ma tahtsin uut väljakutset,» ütles Simon Cowell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles