Iluuisutamise Euroopa meistrivõistlusi võib vaadata kinos

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova Lake Placidi GP-etapil lühikava esitamas.
Jelena Glebova Lake Placidi GP-etapil lühikava esitamas. Foto: AFP / Scanpix

Jaanuaris Tallinnas toimuvat maailmatasemel tippspordisündmust - Iluuisutamise Euroopa Meistrivõistlusi 2010 - on esmakordselt Eestis võimalik jälgida suurelt ekraanilt Tallinnas Forum Cinemas kinos Coca-Cola Plaza.


Koostöös ETVga jõuab kinoekraanile kolmel päeval kaks põnevat rahvusvahelist võistlust: 22. jaanuari õhtul jäätantsu vabakava ja 23.jaanuaril naiste vabakava demonstratsioon. Pühapäeval 24. jaanuaril on võimalik osa saada aga Iluuisutamise Euroopa Meistrivõistluste pidulikust lõputseremooniast.

Kõigil uisuspordihuvilistel, kes iluuisutamise EM2010 võistlustele, mis toimuvad Tallinnas 19. - 24. jaanuaril, Saku Suurhalli pileteid ei saanud, on võimalik jäätantsu jälgida otsepildis kinoekraanil, kus ETV toob mugavates kinotoolides istujateni otseülekandes pildi, mis viib vaataja hästi paigutatud kaameratele ja professionaalse režii vahendusel otse jääle ning uisusportlastele nii lähedale kui see kaasaegse tehnikaga üldse võimalik on.

Suurel ekraanil seda kaunist spordiala järgijatele ei tohiks kaduma minna ükski nüanss, sest annab ju pime kinosaal ja ülisuur pilt võimaluse keskenduda jäägitult jääl toimuvale. Forum Cinemas on ka Iluuisutamise EM 2010 rahvuslik suurtoetaja.

«Loodame, et Iluuisutamise EMi näitamisega kinoekraanil saab alguse pikemaajalisem koostöö, mis muudab põnevate spordivõistluste otseülekanded Eesti kinodes regulaarseks ja pakub spordihuvilistele võimaluse erinevatele spordialadele suure ekraani vahendusel pildis ja helis kaasa elada,» ütles ETV sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer projekti tutvustamiseks.

Kõik, kes piletitest ilma jäid ja kellel kodus televiisorit pole, võivad iluspordi suursündmust vaatama minna kinno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles