Robin Juhkentali laul pääseb Bogdanovi asemel Eesti Laulu konkursile

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2010
Eesti laul 2010 Foto: ERR

Eile õhtul konkursi Eesti Laul 2010 avalikustatud finaallugude hulgast jääb välja Nikita Bogdanovi «Made Me Cry».


Finaali pääseb selle asemel Robin Juhkentali loodud ja esitatud laul «Siren», mille valis žürii varulooks eile juhuks, kui selgub mõne finalisti mittevastavus nõutud tingimustele.



«Kuigi laulu «Made Me Cry» autor oli oma allkirjaga kinnitanud, et antud lugu pole varem avalikult esitatud, rippus selle pikem versioon tema teise esinejanime all Youtube'is üleval alates 11. augustist 2009,» ütles Eesti Laulu produtsent Heidy Purga. «Seetõttu Nikita Bogdanov mõistab korraldusmeeskonna otsust loo kõrvalejätmisest ja peab seda õigustatuks.»



«Suur tänu kõikidele tähelepanelikele televaatajatele, kes reeglite rikkumist märkasid ja meid sellest teavitasid,» lisas ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet.

Möödunud aastal juhtus samasugune lugu. Urban Symphony «Rändajad» oli alguses varulugu ja pääses konkurentsi alles pärast seda, kui selgus, et Popidioti võistlustöö ei vasta reglemendile. Sellepärast valibki žürii välja 10+1 lugu, see +1 jääb varumeheks.

Lugude autoritel on laulude esmase versiooni viimistlemiseks aega kuni jaanuari lõpuni, veebruarist on kõik võistluslood valmis tutvustamiseks meediakanalites ja kuulamiseks üleval ETV kodulehel www.etv.ee/eestilaul .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles