«Võsareporter»: firma jättis kliendi kallist rüperaalist ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa.
Peeter Võsa. Foto: Peeter Langovits.

Seekordses Kanal2 saates «Võsareporter» üritas Peeter Võsa leida kadunud sülearvutit.

Marek ostis firmast Desknote 10 000 krooni eest arvuti, mis garantiiajal katki läks. Mees saatis masina remonti ning midagi halba ei kahtlustanud, sest sama firma oli ennegi tema asju putitanud.

Ükspäev oli aga kontori uks lukus. Kuidas tark masin kätte saada? Möödas oli juba kolm kuud, kuid rüperaalist ei kippu ega kõppu. Kui Marek firmasse helistas ja aru päris, teatati talle, et ärgu tüüdaku.

Üheskoos saatetiimiga mindi asja uurima, et mis põrgu seal Desknote'is lahti on. Vaatepilt oli nukker - kontor kajas tühjusest. Kohal olnud töötaja selgitas, et sellist firmat nagu Desknote enam ei ole, kuid selle asemel tegutsevat uus firma, mis püüab leida Desknote'i klientidele lahendusi.

Mareki arvuti olevat saadetud tehasesse «kuhugi Euroopasse». Ilmselt on see siiani kuskil Euroopas ning sinna see jääbki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles