Õhtusööki pakuvad Eestimaa uhkuse abikaasa, joogafänn, Sindi aasta inimene, naljamees ja «Casanova»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtusöök viiele»
«Õhtusöök viiele» Foto: TV3

«Õhtusöök viiele» selle nädala seltskond on kirju, kuid klapib sellegipoolest suurepäraselt. Süüa teevad värvimüüja Asko, kohvikujuhataja Kadri, tudengineiu Ave, kondiiter Sander ning koduperenaine Evelin.

Seltskonnast esimesena kutsub külalised täna õhtul enda poole 26-aastane Asko-Juhan, musta huumoriga mees, kes töötab Sadolini värvikeskuses müügikonsultandina. Asko on ka koorilaulja ning tal on olemas kokapaberidki.

 

Homme võõrustab uusi sõpru 29-aastane kohvikujuhatajast Kadri. Rõõmsameelne Kadri tegeleb joogaga ning on korduvalt püüdnud kaalus juurde võtta, mistõttu ei ütle iial ära kreemikookidest.

Kolmapäeval ootab enda juurde aga 26-aastane särtsakas blondiin Ave, kes paneb kaaslased ahhetama nii söögi- ja joogipoolise kui ka oma otsekohesusega. Ave on õppinud ooperilaulu ja valitud Sindi linna aasta inimeseks.

Neljapäevaseks võõrustajaks on seltskonna noorim liige Sander, kes töötab kohvik-pagariäris. Sander on abivalmis ja heasüdamlik ega pahanda, kui teised teda söögilauavestluses pisut aasivad ning Casanovaks nimetavad.

Reedel aga pakub õhtusööki 23-aastane koduperenaine Evelin, kes pole TV3 ekraanil esimest korda, sest mullu detsembris saatis ta oma abikaasat Margust Eestimaa Uhkuse galal. Margus ja Evelin päästsid raskest autoavariist kaks 12-aastast tüdrukut. Evelin õhkab positiivsest energiast ja teab, kuidas seda teistessegi süstida.

«Õhtusöök viiele» on sari, kus osaleb igal nädalal viis üksteisele võõrast inimest. Järgemööda valmistavad nad oma kodus õhtusöögi, millega ülejäänuid kostitada. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ning nädala lõpuks selgub võitja.

«Õhtusöök viiele» on TV3 eetris argiõhtuti kell 19.30.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles