Ardo Kaljuvee: Putukad taldrikus on ebanormaalne

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kaljuvee (28) ja Kairi Kask (24)
Ardo Kaljuvee (28) ja Kairi Kask (24) Foto: Indrek Galetin

Unelmate paari saatest tuntuks saanud

Ardo Kaljuvee

ja

Kairi Kask

saabusid äsja üle kahe nädala kestnud huvireisilt Indiast. Reis Inidia põhjaosast lõunasse kujunes neile aga oodatust kirevamaks ja seikusrohkemaks.

«Reis oli liikuv ja aktiivne ning kasutasime seetõttu ka erinevaid transpordivahendeid, mis võimaldasid meil kokku puutuda India tõelise pale ja igapäevaeluga,» räägib Ardo Buduaarile

«Seal on ikka väga huvitav elukeskkond. Vähe sellest, et inimesed elavad seal praktiliselt tänava peal, magavad nad rahumeelselt und  ka risttee ohutussaarel nii, et käsi ulatub autotee peale. See on ikka uskumatu. Ja kusjuures keegi ei tee isegi väja... See on nende jaoks täiesti normaalne. Eestis oleks tal käsi 5 minutiga maha sõidetud,» on Ardo nähtust hämmingus.

«Siis teine seiklus oli reisimine öörongiga. Rong oli nii must ja räpane, et ei tahtnud isegi ühtegi asja seal puudutada. Selline tunne oli, et tahaks oma jalad ka maast lahti võtta ja üles rippuma panna,» naljatab Ardo. «Voodiriided, mis anti, olid määrdunud ja inimesed magasid rongis praktiliselt üksteise otsas. Taaskord päris hull kogemus,» räägib ta.

Veel arvab Ardo, et kohalike jaoks on igati normaalne, kui toidu sees on kihulased. «Käisime ka jõe peal paadiga sõitmas ning meile serveeriti seal süüa. Ei läinud minutitki, kui kogu  kauss valge riisiga oli putukaid täis. Me ise ei saanudki eriti midagi süüa, kuna see ei ole ju normaalne, et kauss on kihulastest punglil. Nende jaoks oli see aga täiesti okei, et taldrikus on ka putukad,» on Ardo nõutu.

Olenemata ekstreemsetest kogemustest jäi paarike siiski reisiga väga rahule!


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles