Charlize Theron tahab paljulapselist perekonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuart Townsend ja Charlize Theron
Stuart Townsend ja Charlize Theron Foto: Reuters / Scanpix
Näitlejanna Charlize Theron rääkis, et on valmis emaks saama.

Näitleja Stuart Townsendiga juba üheksa aastat paar olnud naine lisas, et tahaks palju lapsi sünnitada, kirjutab Digitalspy.

«Tunnen, et mind on väga õnnistatud, kuna olen teatud määrani edukas olnud,» rääkis Theron. «Nüüd hakkan jõudma punkti, kus mulle meeldiks emaks saada. Tean, et tahan suurt perekonda ja see on vaid aja küsimus.»

«Ma olen kindel, et olen selleks eluperioodiks valmis ja tean, et just Stuart on mees, kellega koos see samm astuda,» lisas staar.

Theron iseloomustas oma meest kui erakordset, sooja ja hoolivat inimest.

«Meil on olnud võimalus suurepärast elu elada ja selles äris võib see päris raske olla, kuna sageli tuleb ette reisimist ja vahel peab lahus olema,» jätkas näitlejanna.

«Meid hoiab koos suur armastas, suur austus ja suur sõprus – meil on vedanud, et oleme avastanud viisi, kuidas koos veedetud aega nautida ja õnnelikud olla. Isegi üheksa aastat hiljem oleme ikka veel teineteise järele täiesti hullud,» lõpetas Theron.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles