Sassis laudadega politseijaoskond langes hiirte rünnaku alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiired tegid Londoni politseiniku paberipahna alla mattunud lauale pesa.
Hiired tegid Londoni politseiniku paberipahna alla mattunud lauale pesa. Foto: Dr. Qi Zhou/AP
Üks Londoni politseijaoskond vajas kahjuritõrje abi, et lahti saada end majas sisse seadnud hiirtest.

Piinlikkust lisas asjale see, et eriti häid pesapaiku pakkusid hiirtele korrakaitsjate lootusetult segamini töölauad, kirjutab Ananova.

Kenningtonis asuva jaoskonna tehnoloogia- ja relvaeksperdid kutsusid kahjuritõrje kohale pärast seda, kui hiirepabulad kontoris tavaliseks vaatepildiks muutusid.

Tõrje käigus leiti närilisi kõikjalt, kusjuures üks hiirepesa avastati ka politseinike paberipahna alla mattunud töölaualt. Seetõttu avaldati pärast tõrjet siseraport, milles tuletatakse töötajatele meelde, et tegelikult näeb politsei sisekord ette töölaudade igapäevast koristamist. Raportis seisab ka, et pärast tõrjet pole hiiri enam jaoskonnas nähtud.

Politsei esindaja teatas, et paberipahna hunnik, millesse hiired pesa tegid, ei koosnenud operatiivse politseitööga seotud dokumentidest.

«Mõned lauad olid nii sassis, et on lausa ime, et keegi sealt üldse midagi üles leida suutis,» lisas anonüümseks jäänud politseinik.

«Asi jõudis selleni, et laudadelt hakati hiirepabulaid leidma ja siis leidsid kõik, et laudadega peab midagi ette võtma,» lisas korrakaitsja.

«Siis leidis üks tüüp oma paberitest hiirepesa. Pole liialdus öelda, et tal oli pisut piinlik,» lõpetas politseinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles