Adam Lambert tahab näidelda vampiirisarjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: Reuters / Scanpix

USA superstaarisaate täht Adam Lambert lükkas ümber kõlakad, et ta teeb külalisrolli telemuusikalis «Glee», ning avalikustas, millistes sarjades ta tegelikult mängida tahaks.

Hiljuti hakkasid levima kõlakas, et skandaalne laulja astub üles populaarses USA muusikalis «Glee», kus peaks kehastama homoseksuaalse noormehe mentorit, kirjutas Digitalspy.

««Glee» külalisrolli kuulujutt: see on kuulujutt,» kirjutas Lambert oma Twitteri lehel. Laulja kinnitas seevastu esinemist Oprah jutusaates ning lisas, et salvestas viis lugu online-saatele «AOL Sessions».

«Tahaksin väga mängida sarjas «True Blood». Või «Weeds». Need sarjad on suurepärased. Tõenäoliselt peaksin küll enne näitlemiskoolituse läbima, sest mõlema show näitlejad on esmaklassilised,» arvas Lambert. «Mulle meeldiks osaleda ka sarjas «Gossip Girl»! Leighton on hämmastav. Ma peaksin olema Blairi šopingusemu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles