Kanada sekspood pakub olümpiavõitjatele tasuta lelusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed seksivad ka olümpiamängude ajal.
Inimesed seksivad ka olümpiamängude ajal. Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP
Kanadas Vancouveris asuv sekspood teatas, et pakub sel talvel toimuvatel taliolümpiamängudel medaleid võitvatele sportlastele tasuta vibraatoreid.

Womyns’Ware’i nime kandev erootikapood pole unustanud ka fänne – olümpiamängude pileti ettenäitajatele pakutakse kümneprotsendilist soodustust ning passi ostnud inimesed saavad tasuta sekslelude teemalise brošüüri, kirjutab Digitalspy.

Medalivõitjatest sportlastele lubatakse jagada vibraatoreid ning kõik registreeritud bobikelgutajad võivad endale poest tasuta libestikomplekti nõuda.

Üks poe omanikke Janna Sylvest ütles ajalehele 24 Hours Vancouver, et seksil ja spordil on palju ühist.

«Nii seks kui ka sportlikud tegevused avaldavad südameveresoonkonnale suurepärast mõju,» ütles ta. «Olen lugenud statistikat, et talvekuudel seksitakse rohkem – sama lugu, mis kelgutamisega!»

Poe veebilehel seisab, et kui olümpiaks kokku kogunenud inimesed nagunii seksiga tegelevad, võiksid nad ka erootikapoest läbi astuda.

«Seksuaalsus on osa inimeseks olemisest… Me ei näe põhjust, miks sportlased, kohalikud ja turistid mängude ajal oma seksuaalsusest loobuma peaksid!» kirjutatakse kodulehel.

Olümpiamängude korralduskomitee keeldus uudist kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles