Pada sõimab katelt? Sinead O'Connor õiendas Miley Cyrusega ja vastupidi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: MileyCyrusVEVO

Skandaalitar Miley Cyrus vastas iiri lauljatar Sinead O'Connori avalikule kirjale.

Miley tunnistas, et osa videost «Wrecking Ball» oli inspireeritud O'Connori videost «Nothing Compares 2 U», mille järel kirjutas viimane talle avaliku kirja, vahendab Digitalspy. O'Connor rõhutas oma blogis, et muusikatööstusel pole Mileyst sooja ega külma.

«Olen ülimalt mures, et sind ümbritsevad inimesed on pannud sind uskuma, et videotes alasti võtmine ja haamri lakkumine on mingilgi määral «lahe». Soovitan sul vallandada kõik, kes selle üle muret pole avaldanud, sest nad ei hooli sinust,» kirjutas O'Connor.

Cyrus võttis öeldut südamesse ja postitas internetti ekraanitõmmise O'Connori kunagisest Twitteri kontost. «Enne Amanda Bynesi oli...» kirjutas ta pildi selgituseks. (Probleemne näitlejanna Amanda Bynes saadeti mõni aeg tagasi sundkorras psühhiatriahaiglasse.)

Järgmisesse sõnumisse postitas Miley foto O'Connori kurikuulsast 1992. aasta esinemisest paroodiasaates «Saturday Night Live». O'Connor laulis toona a cappella versiooni Bob Marley loost «War» ning protesteeris esinemise käigus katoliku kirikus toimunud seksuaalvägivalla juhtumitele, lauldes sõna «rassism» asemel «laste kuritarvitamine». Seejärel rebis ta puruks toonase paavsti Johannes Paulus II pildi.

Miley astub legendaarses saates «Saturday Night Live» üles sel laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles