Burlesque'i stiilis Tantsuparadiisile lähevad Viktoria Grigorjeva ja Vera Kalashnikova

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiis – Itaalia öö mullidega!
Tantsuparadiis – Itaalia öö mullidega! Foto: Music Factory

Reedel 4. oktoobril toimub Johnnie Walkeri esitlusel Club Hollywoodis linna populaarseim üritustesari nimega Tantsuparadiis.

Seekord kutsub üritust korraldav firma Music Factory osa saama väga eksklusiivsest  Peterburi Burlesque showst.

Õhtu programmis on Peterburi esimese ja ainukese erootikateatri «DreamGirls» show, mis köidab oma teatraalsuse, säravuse ja kirega.

Kuulsat pokaalitantsu maagiat jagab külalistele tundeline ja seksuaalne diiva, valades samal ajal kõikidele soovijatele võlujooki Johnnie Walker.

Lahked miimid kutsuvad mängule, kus pakutakse juua topless-inglikese käest, kes samal ajal taevast alla oma unikaalseid akrobaatilisi trikke teostab.

Virtuoossed nõiad valmistavad tõelist julguse eliksiiri baarmenide shows ning Johnnie Walker kõnnib läbi maailma, et kinkida pidulistele terve öö voolava viskijõe.

Elu24 loosis Tantsuparadiisile välja piletid. Võitjateks osutusid Viktoria Grigorjeva ja Vera Kalashnikova. Palju õnne! Võitjatega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles