Video: kohtunik saatis mehe 53 aastaks trellide taha ning siis pani ta kallimaga paari

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik saatis mehe 53 aastaks trellide taha ning siis pani ta kallimaga paari
Kohtunik saatis mehe 53 aastaks trellide taha ning siis pani ta kallimaga paari Foto: Youtube

USAs San Diegos mõistis kohtunik ühe mehe 53 aastaks vangi ning siis pani ta oma pruudiga paari.

36-aastane Danne Desbrow abiellus kohtuprotsessi lõppedes 33-aastase Destiny Wintersiga, edastab Yahoo News.

Kohtunik Patricia Cookson oli see, kes andis Desbrowle nii halva kui hea. Kohtunik oli ebatavalise sündmuse jaoks isegi koogi küpsetanud.

Desbrow anti kohtu alla Kevin Santose tapmise eest. Desbrow ja Winters olid koos koolis käinud, kuid hiljem nende suhe katkes. Nad said uuesti kokku, kui mees oli kohtu alla antud. Desbrow palus naise kätt ja viimane nõustus.

Winters sõnas hiljem ajakirjanikele, et ta oli kohtunikult küsinud, kas tema saab neid paari panna. Naise sõnul oli see tema jaoks hea uudis, kui Cookson nõustus.

Desbrow advokaadi Steve Cline`i kinnitusel tuli ta kliendi abiellumine talle üllatusena.

«Ma ei teadnud sellest midagi. Tegemist oli väga ebatavalise päevaga algusest lõpuni. Olen rõõmus, et kohtunik sellega nõustus. Ma ei olnud varem midagi sellist näinud,» sõnas advokaat.

Cookson viis paari panemise läbi kandes ikka kohtuniku riietust. Peigmehel oli tseremoonia ajal jalarauad ning politsei valvas meest.

Paar vahetas pärast paari panekut suudlusi. Cookson tõi siis oma ruumidest koogi, pabertaldrikud ning plastikkahvlid. Kohal olnud said pulmakooki süüa.

Pärast koogisöömist viidi mees vanglasse. Advokaadi sõnul kaebab Desbrow kohtu otsuse edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles