«Kiirete ja vihaste» staar avalikustas, mida ta oma vagiinaga teeb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez Foto: SCANPIX

«Kiirete ja vihaste» filmidest tuntud näitlejanna Michelle Rodriguez tunnistas, et tal on seksuaalseid kogemusi olnud nii naiste kui meestega.

35-aastane staar rääkis väljaandele Entertainment Weekly, et ta mõistab, miks tema seksuaalne sättumus avalikkusele põnevust pakub.

«Ma pole kunagi punasele vaibale kedagi kaasa võtnud, mistõttu inimesed murravad pead: mida ta oma vagiinaga teeb? Pealegi kehastan pidevalt mehelikke tüdrukuid, nii et nad eeldavad, et olen lesbi,» ütles Rodriguez.

«Tegelikult ei pane nad väga mööda. Olen proovinud mõlemat. Teen, mida heaks arvan. Olen liiga kuramuse uudishimulik, et siin istuda ja mitte katsetada, kui mul see võimalus on. Mehed on intrigeerivad. Samuti tšikid,» seletas ta.

Rodriguez väitis 2011. aastal antud intervjuus, et ta pole lesbi. 2013. aasta suvel rääkis ta latiinodele mõeldud Cosmopolitanis, et talle meeldivad mehelikud mehed: «Ma ei suudaks käia metroseksuaaliga, kes värvib küüsi sagedamini kui mina. Kuna olen viimased kaheksa aastat Los Angeleses elanud, pole midagi imestada, et mul partnerit pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles