Marek Lindmaa heaujumine toetab lapsi 3000 euroga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Lindmaa ja Uku Presmann
Marek Lindmaa ja Uku Presmann Foto: TV3

Täna sai piduliku lõpu Marek Lindmaa suvine heategevusprojekt, mille raames «Seitsmestest uudistest» tuntud teletegija ujus Laste ja Noorte Kriisiprogrammi toetuseks erinevatele Eesti saartele.

Läinud suvel kokku neljateistkümnele saarele ujunud Marek kutsus rahvast üles iga läbitud kilomeetrit rahaliselt toetama ning nõnda kogunes vabatahtlike heategijate abiga 3000 eurot.

Täna andis Lindmaa heaujumisega kogutud 3000-eurose tšeki Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi esindajale Uku Presmannile üle Lennusadamas, mille kai äärde telemees ujus ning jahedat sügisilma trotsides ilusa ettevõtmise vapralt lõpule viis. «Raske on  leida sõnu, millega suudaks tänada kõiki neid toredaid inimesi, kes heaujumisele õla alla panid,» sõnas Lindmaa, märkides, et kõige rõõmustavam on see, et raha läheb tõepoolest õigesse kohta ja sellest on palju kasu.

Lisaks kogunes Laste ja Noorte Kriisiprogrammile veel 2000 eurot annetustelefoni kaudu, millele kutsus helistama TV3 eetrisse planeeritud heaujumise-teemaline klipp.

Igal ujumisretkel turvasid Marek Lindmaad Päästeliidu vabatahtlikud merepäästjad ning 3000 euro kogunemisele aitasid kaasa Puusepp Music OÜ, üritusturundusagentuur HYPE, Priit Talv, Aloha Surf, T-Puhtax, Butterfly Lounge, Puusepp Music OÜ, Riito Ehituse AS, 1Autorent, Fidelix Automaatika, Advokaadibüroo Raave.

Marek Lindmaa heaujumise erilist lõpetamist vahendavad tänased «Seitsmesed uudised».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles