Video: kuidas üks naine andis teada töölt lahkumisest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas üks naine andis teada töölt lahkumisest
Kuidas üks naine andis teada töölt lahkumisest Foto: Youtube

Möödunud nädala laupäeval pani ameeriklanna Marina Shifrin Youtube`i video, milles edastas oma ülemusele, et ta paneb töö maha.

25-aastane Shifrin töötas Taiwani animatsioonifirmas Next Media Animation.

Videol on naist näha väga vara hommikul kontoris tantsimas ning samas Kanye Westi laulu abil selgitamas, miks ta sellest tööst loobub.

«Peaaegu kaks aastat pühendasin end sellele tööle. Ma tõin ohvriks oma suhted, aja ja energia. Mu ülemust huvitab vaid kvantiteet ning kui palju vaatajaid videod saavad. Siis langetasin otsuse teha ühe täiesti enda video,» selgitas naine.

Shifrini sõnul on Taiwani töökultuur USA omast erinev. Ta ei saanud lõunavaheaega ning ülemus muutis pidevalt tööaegu ja ülesandeid. Kui ta kaaslased ei suutnud teda aidata, tegi ta lõpuks selle video.

«Sain aru, millega ma selle video puhul riskin,» lisas naine.

Shifrini sõnul lendab ta kiiremas korras kodumaale USAsse tagasi.  Siis asub ta tööd otsima firmadest, kus hinnatakse loomingulisust ja töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles