Staarikätš: Kanye West vihastas end Jimmy Kimmeli nalja pärast kringliks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye Westi piltsõnum Jimmy Kimmelile
Kanye Westi piltsõnum Jimmy Kimmelile Foto: JimmyKimmelLive

Räppar Kanye West ei suutnud taluda Jimmy Kimmeli nalja tema hiljutise intervjuu kohta.

Kanye andis hiljuti BBC raadiole intervjuu, milles ta nimetas end muuhulgas planeedi suurimaks rokkstaariks. Kimmel parodeeris intervjuud, pannes kaks väikest poissi Kanye enda öeldud sõnu rääkima. (Videoid näed allpool.)

West ei näinud selles aga midagi naljakat ning pommitas Kimmelit Twitteris väga vihaste sõnumite ja piltidega, mille ta hiljem ära kustutas.

Kanye avaldas arvamust, et Jimmy Kimmel läks üle piiri, kui ta üritas nalja teha «esimese ausa meediatüki üle», mis on viimastel aastatel ilmunud. Lisaks soovitas ta koomikul tema kingadesse astuda: «Oh ei, see tähendaks, et sa oleksid elu jooksul liiga palju head *** saanud. Sa ei saa end minu kingadesse panna. Su nägu näeb hullumeelne välja. Kas see on naljakas? Või kui ma laseksin lapsel seda öelda, kas see oleks naljakas?» Kanye kuulutas ka, et Kimmeli koomikust ekskallim Sarah Silverman on temast tuhat korda naljakam.

Kimmel kommenteeris Kanye viha hiljem oma jutusaates. Kanye olla talle poolteist tundi enne saate algust helistanud ja vabandada käskinud. «Ta ütles mulle, et mul on kaks valikut - vabanda avalikult või... Tegelikult see oli ainuke valik. Kanye ütles: «Sinu elu saab palju parem olema, kui sa vabandad!»,» naeris Kimmel. Vabandust tema suust muidugi ei kõlanud.

Valik Kanye Westi säutse muutmata kujul:

«JIMMY KIMMEL IS OUT OF LINE TO TRY AND SPOOF IN ANY WAY THE FIRST PIECE OF HONEST MEDIA IN YEARS!»

«JIMMY KIMMEL, I DON'T TAKE IT AS A JOKE...YOU DON'T HAVE SCUM BAGS HOPPING OVER FENCES TRYING TO TAKE PICTURES OF YOUR DAUGHTER.»

«JIMMY KIMMEL, PUT YOURSELF IN MY SHOES...OH NO, THAT MEANS YOU WOULD HAVE GOTTEN TOO MUCH GOOD P---Y IN YOUR LIFE. YOU CAN'T PUT YOURSELF IN MY SHOES. YOUR FACE LOOKS CRAZY...IS THAT FUNNY?...OR IF I HAD A KID SAY IT WOULD IT BE FUNNY???»

«SHOULD I DO A SPOOF ABOUT YOUR FACE OR YOU F--KING BEN AFFLECK...I LIKE YOU, YOU KNOW ME, I WENT TO YOUR FAMILY'S WEDDING. WHO YOU MADE IT CLEAR TO ME WASN'T YOUR FAMILY WHEN I WAS ON THE PHONE WITH YOU 5 MINUTES AGO, YOU MANIPULATIVE MEDIA MUTHERF--KER,»

«SARAH SILVERMAN IS A THOUSAND TIMES FUNNIER THAN YOU AND THE WHOLE WORLD KNOWS IT!!!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles