Kerli kinnitas, et ta ei kuulu illuminaatide hulka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: SCANPIX

Lauljatar Kerli Kõiv postitas Facebooki FOTO, millel ta hoiab kätt ühe silma ees. «Kõikenägev silm» olevat aga illuminaatide sümbol ning fänn uuris Kerlilt, kas tal on nendega seost.

Kerli seletas, et poos nägi tema hea sõbra Bria Ziffi pildistatud fotol lihtsalt hea välja ning mingit vandenõud sellest otsida ei maksa.

«Me tegime fotoseeria jaoks viis pilti ja see nägi lahe välja. Palun ärge laske end nii kergesti manipuleerida! Kõikide «illuminaatide» teemaliste saitide eesmärk on inimesi hirmule ajada, et nad iseenda kõrgema minaga kontakti kaotaksid. Inimesed on rumalad, kui nad arvavad, et säärast informatsiooni avaldatakse nende heaolu nimel. Ei, selle ainus eesmärk on tekitada rohkem hirmu. Ausalt, kui arvate, et see mõtete kontrollimise värk on ehtne (mida ma ei tea, sest keegi pole mulle mingit raha või teeneid pakkunud), lõpetage teleka vaatamine ja meedia tarbimine. Seda on väga lihtne teha. Mõelge iseenda eest ja minge pealispinnast kaugemale,» soovitas Kerli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles