Charlie Sheen kaotas tulusa reklaamlepingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: WENN

Hiljuti pereprobleemide ja oma abikaasale Brooke Muelleril kallale tungimise tõttu avalikkuse ette sattunud näitleja Charlie Sheen kaotas intsidendi tulemusena ühe oma tulutoovatest reklaamlepingutest.

USA rõivafirma Hanesbrand otsustas lõpetada lepingu Sheeniga pärast seda, kui politsei esitas mehele jõululaupäeval toimunud intsidendi tõttu kallaletungikahtlustuse, vahendab Femalefirst.

«Sellisel puhul on firma käitumine üsna tavapärane ja konkreetne – kui keegi sinu reklaamides osalevatest inimestest arreteeritakse milleski sellises kahtlustatuna. Me peatame reklaamkampaania nii firma kui ka härra Sheeni ja tema perekonna huvides,» ütles firma pressies

44-aastane Sheen vahistati jõululaupäeval pärast seda, kui ta oli ähvardanud oma naist noaga. Mees vabastati hiljem kautsjoni vastu ning ta peab järgmisel kuul kohtu ette astuma.

Sheen ja Mueller abiellusid 2008. aastal ja nende peres kasvavad üheksa kuu vanused kaksikutest pojad Bob ja Max.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles