Anu Saagim vahetas nime ja rebis Niko särgi puruks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Reede algas Suure Venna majas uue reegliga - elanikud peavad nüüd iga päev kordamööda tolmuimejaga suurt tuba koristama. Selles on süüdi Susanna koer Daisy, kes ajab karvu.

Esimesel päeval tegi seda koera perenaine.

Lisaks oli Suurel Vennal elanikele preemia. Eile toimus majas inventuur ning kontrolliti, et kõigil oleks esmavajalikud asjad olemas. Kuna see läks kiirelt ja edukalt, otsustas majaperemees premeerida elanikke kolme lauluga, mida nad saavad tellida endale sobival hetkel. Peale selle nägid nad Jori ja Susanna vahuommide söömist telekast, mis tõi naeru majja.

Sellega üllatused ei lõppenud. Suure Venna majja toodi solaarium, mida saavad elanikud endale sobival hetkel kasutada. Esimesena läks seda testima Jori, kes jäi rahule. Elanikud olid õnnelikud, kuna pilvisesse päeva võib tuua solaariumikiirgi väheke päikest.

Loomulikult ei puudunud päevast meelelahutuslik ülesanne. Sel korral oli see viktoriin nimega «Vaataja teab teist paremini». Kõik küsimused ja vastused olid majaelanikest ning need koostasid televaatajad.

Elanikud jagasid end kahte meeskonda. Esimesse kuulusid Esko, Anne-Mari, Aleks ja Anu. Teise jäid Susanna, Jori, Johanna ja Sara.Viktoriini juhiks määras Suur Vend Niko.

Mängijad said teada, et televaatajate arvates on kõige nunnum majaelanik koer Daisy ja suurimaks nn mänguriks majas on Jori. Anu on nende arvates ainuke inime majas, kes ei hooli teiste asjadest.

Võitjaid Suur Vend koheselt välja ei öelnud ning lasi kõigil oodata hilisõhtuni. Võitjaks osutus Anu meeskond.

Kuna oli reedene päev, teadsid elanikud, et kauaoodatud pidu on tulemas. Sel korral oli see «7päivää» («Seitse päeva») ajakirja peokruiis.

Laval oli Soome popbänd Aikakone ning drag queenide show «Soome ja maailma popmuusika popurii», mis vallutas kõigi mängijate südamed ning eelkõige Anu südame, kes lubas drag-artisti Marko Vainio ka Eestisse kutsuda, kuna ta polnud juba pikka aega niivõrd head etendust näinud.

Lisaks toimusid peopulmad Suure Venna majas ning Anu läks paari Joriga.

«Olen nüüd Anu Kopponen,» hüüdis Saagim. «Ristomatti, anna andeks, olen purjus!» lisas ta veel naerdes juurde.

Pidu jätkus maja siseruumis ning nagu alati võttis see meeletult tuurid üles. Anu rebis sel korral koos Johannaga Niko särgi puruks. Noormees oli algselt sõnatu, kuid lõpuks läks Saagimi mänguga kaasa. Loomulikult ei puudunud õhtust ka Anu esitatud postitants.

Saagim flirtis majas avalikult niinimetatud uue abikaasa Joriga, kuid too tahtis, et see lõppeks, kuna ta ei tahtnud oma abikaasa tundeid riivata.

Selle peale haaras Anu mikri ning püüdis avalikult Jori abikaasalt kaamera vahendusel vabandust ning ütles, et ta ei jahi kunagi abielumehi, kuna ta teab, mida tähendab teise mehe ülelöömine. Seda on ta tundnud oma elus ning Anu ei taha seda tunnet mitte kellegi teisele.

«Kirsikka, oled koos Joriga alati teretulnud meie koju Tallinnas või Saaremaal. Ootame teid Ristomattiga,» lisas skandaalitar. Sellega oli ka Jori rahul ning nautis järelejäänud õhtut täiel rinnal.

Ka sel korral tekkisid majas probleemid, kuna Niko sai teada, et Susanna ei taha teda majas näha ning on käinud kogu nädala salajases toas Suurele Vennale rääkimas, et viimane on rikkunud suulist lepingut. Kuna naine oli soovinud, et Niko ei tule siis majja, kui ta saabub sinna. Kuid tema soov ei läinud täide.

Mida toob laupäev Suure Venna majja? Kas Niko lahkub majast või jätkeb mängu? Kelle erilist päeva tähistakse täna?

Ole meiega ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles