Ameerika on rääkinud: doktor House ja «Videvik» on parimad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika üldsus selgitas välja läinud aasta filmi- ja muusikamaailma parimad meelelahutajad ning seda juba 36. korda järjest.


Nagu teatab hääletuskeskkonna People's Choice (tõlkes: rahva valik) veebileht, said parima filminäitleja kristallkarika seekord endale Sandra Bullock ja Johnny Depp, parimaks filmiks aga - üllatus, üllatus - tunnistati vampiirisaaga esimene film «Videvik».

«Videviku»-staar Taylor Lautner sai endale parima läbimurde teinud noore näitleja tiitli. 

Perefilmidest jäi läinud aastal inimestele enim hinge meiegi kinodes jooksnud Pixari stuudio 3D animaseiklus «Üles».

Komöödiarindel üllatusi samuti ei olnud, sest tiitli võitnud Jim Carreyle pole just lihtne konkurentsi pakkuda. Märulistaari tiitli kahmas endale karuse lõuaga Hugh Jackman.

Teleekraanil jooksvatest draamasarjadest oli rahvale enim meeltmööda «Dr House» ning kõige paremaks telešõuks arvati talendisaade «American Idol». Parima telenäitleja tiitli sai loogiliselt endale morniilmeline doktor House isiklikult ehk Hugh Laurie.

Parima artistiläbimurde tegi hindajate arvates skandaalne tütarlaps Lady Gaga, samal ajal, kui parimaks naislauljaks sai siiski Taylor Swift ning meeslauljaks Keith Urban. Kantrimeloodiatega võlus publiku ära imekaunis Carrie Underwood.

Mariah Carey tunnistati parimaks R&B artistiks ja Eminem lemmik-hiphoppijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles