«Stereo» avasaates on Kristiina Ojuland, Eerik-Niiles Kross ja Anni Rahula!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus telesaade «Stereo». Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek
Uus telesaade «Stereo». Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek Foto: Riina Varol

Juba sel laupäeval stardib Kanal 2s Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud uus hoogne vestlussaade «Stereo». Avasaate külalisteks on Kristiina Ojuland, Eerik-Niiles Kross ja hiljuti muusik Tomi Rahulaga abiellunud Anni Pohlak (tänane Rahula).

Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek kutsuvad laupäeviti «Stereo» stuudiosse külalisi, kellel on midagi uut ja põnevat öelda.

Sel laupäeval räägitakse Kristiina Ojulandiga talle keerulisest poliitiliselt ajast, aga ka kaugsuhtest, armukadedusest ja naiselikkusest meeste mängumaal.

Hiljuti muusik Tomi Rahulaga abiellunud Anni Rahula räägib, kuidas ta teismelisena sai üle vanemate lahutusest (Anni isa on jalgapalli-guru Aivar Pohlak), kummutab müüdi tigedatest võõrasemadest ja meenutab, kuidas oli tüdrukuna poiste maailmas üles kasvada.

Linnapeakandidaat ja Venemaal laeva kaaperdamise eest tagaotsitav Eerik-Niiles Kross paljastab, mis on tema harjumatu valimiskampaania taga. Samuti räägib ta oma naistemehe imagost, luuramisest ja paljust muust põnevast.

Ingrid ja Elo on pihtide vahele võtnud ka muusikutest vennad Toomas ja Tarmo Urbi, kes viimasel ajal pakuvad kõneainet pigem esoteerilise ja paljude arvates vastuolulise eneseteostusega.

Vennad avaldavad oma radikaalseid arvamusi suhetest, naistest ja meestest.

Igas saates näeme ka jätkuvat miniseriaali kahest sõbrannast, mille osades näitlejad Mari-Liis Lill, Ülle Lichtfeldt ja Jan Uuspõld.

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – «Stereo» avasaade on Kanal 2 eetris laupäeval kell 20:05, kohe pärast reisisaadet «Reisile meiega», kus näitleja Priit Loog viib meid seekord Berliini avastama.

Vaata ka eksklusiivset treilerit Anni Rahula (endine Pohlak) saatejupist, mis kergitab veidi saladuseloori, mida homme näha saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles