Sõjaveteran Brad Pittile: ma ei tea, kes sa oled!

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Brad Pitt on Hollywoodi üks tuntumaid meesnäitlejaid ning tänaval tuntakse ta kohe ära.

Kuid üks inglasest Teise maailmasõja veteran, kes kutsuti Pitti uue filmi konsultandiks, sõnas staarile, et tal ei ole au teda tunda, edastab entertainmentwise.com.

90-aastane Peter Comfort kasutab enda sõnul internetti, kuid Pitti nimi ei olnud varem talle seal kunagi silma jäänud.

Suurbritannias Kentis elav Comfort oli Herefordshire`is uue linateose «Fury» võtetel.

Filmi tegevus leiab aset Teise maailmasõja ajal. Pitt palus veteranil rääkida oma sõjakogemustest.

Comforti sõnul võtsid tema endised rügemendikaaslased temaga kolm nädalat tagasi ühendust. Neilt oli üks filmi juures töötav Briti eksohvitser küsinud, kas kuskil on veel Teise maailmasõja tankide asjatundjaid elus. Minuga kontakteerus siis Brad Pitt, kes soovis rääkida Shermani tankidest. Ta kutsus mind võtteplatsile,» meenutas inglane.

Pitt ja võttegrupp esitasid Comfortile hulga küsimus, et filmis kõik võimalikult autentne oleks.

«Nad tahtsid teada kõike, kus me magasime, mida me sõime, meie elutingimusi ja kuidas oli lahingus olla,» lisas sõjaveteran.

Comforti sõnul oli tal Pittiga huvitav vestelda, kuid varem ei olnud tal aimugi, et tegemist on maailmakuulsa näitlejaga.

Sõjaveteran uuris Pitti kohta internetist ja sai teada. Ta ütles seda ka Pittile.

«Ma ütlesin talle, et ma ei teadnud, kes ta on. Sain seda teada alles siis, kui tema kohta guugeldasin. Tuli välja, et ta on teinud suure hulga edukaid filme. Pittile ja filmimeeskonnale tegi see nalja,» lisas Comfort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles