Jüssi, Turovski ja Vseviov räägivad elulistest õppetundidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Vseviov
David Vseviov Foto: Priit Simson / Postimees

Sel reedel, 27. septembril kell 16 toimub kinos Sõprus Tallinna Tudengipäevade raames Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus, kus esinevad vanameistrid Fred Jüssi, Aleksei Turovski ja David Vseviov.

«Kolm suurt mõtlejat, tarka, elukogenud ja karismaatilist meest jutustavad elulistest õppetundidest oma noorusest ja räägivad sellest, mis tagasi vaadates on neid enim mõjutanud. See on väärt kuulamine kõigile,» avab arutelu peateemat vestlusringi modereeriv saate «Hallo, Kosmos!» autor Ingrid Peek.

Fred Jüssi on armastatud loodusemees, keda on nimetatud ka eestlaste südametunnistuseks ja hinge hoidjaks. Oma lugude, loodusfotode, raamatute, Eesti Raadio ülipopulaarsete saatesarjadega “Linnuaabits” ja “Looduse aabits” on ta kasvatanud meie loodusearmastust. Aastal 2010 toimunud projektis vabavalitsus.ee tõdeti tema kohta: “Ta on kõige targem mees Eestis, kas pole nii?”

 

Aleksei Turovski on armastatud zoosemiootik ja jutuvestja, kellel on võrratu võime rääkida loomariigi imelisusest ja põnevusest ülimalt kaasahaaravalt. Hinnatud loodusteadlane töötab alates 1972. aastast Tallinna Loomaaias ning on välja andnud arvukalt raamatuid loomadest, mis aitavad inimeseloomal oma kaaskondlasi siin planeedil paremini mõista.

 

David Vseviov on armastatud ajaloolane, Eesti Kunstiakadeemia professor ja ühiskonnategelane, kelle esinemised ja sõnavõtud on alati huvitavad ja harivad. Tema legendaarne saade “Müstiline Venemaa” valiti aastal 2010 Vikerraadio kuulajate lemmikssaateks ja samal aastal pälvis ta ka Postimehe aasta arvamusliidri tiitli.

 Turovski, Jüssi, Vseviov ning nende elulised õppetunnid Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus reedel, 27. septembril kell 16 Tallinnas kinos Sõprus

Pilet ISIC kaardiga 3, ilma 5 eurot

Sündmuse info facebookis: https://www.facebook.com/events/334666850011941/

Kolmapäeval alanud Tallinna Tudengipäevad kestavad laupäeva hilisõhtuni ning pakuvad huvitavaid loenguid ja meelelahutust: tudengipaevad.ee

Kuula Fred Jüssi mõtisklusi Raadio 2 saates «Hallo, Kosmos!»

20.11.2011 http://heli.er.ee/helid/1054812.mp3

27.11.2011 http://heli.er.ee/helid/1058572.mp3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles