Mida Anu Saagim Suure Venna majas kunagi ei tee?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva hommik algas Suure Venna majas elanikele väsitavalt. Eelmisel õhtul pidutseti kõvasti ning hommikul algas mängijatele päevase une keeld.

Lisaks said elanikud hommikusöögiks ainult pudru ja kuiva leiba, kuna rikkalikum hommikusöök oleks viinud heategevuspotist raha. Sellega nende kiusamine ei lõppenud - mängijad pidid alustama hommikut ilma kohvita. Jätkus ka suitsuvaba 24 tundi, mis õnneks lõppes kella kahe ajal.

Pärast lõunat said elanikud esimese suurema ülesande nimega «Kohutavalt magus.» Nad pidi endi seast valima kolm mängijat, kes pidid õuel olevalt laualt valima purgi, mille sees olid kommid või siis krõpsud. Väiksem purk andis viis punkti ehk 50 eurot, keskmine kümme punkti ehk 100 eurot ja suurem kakskümmend punkti ehk 200 eurot.

Enne söömist pidid nad viisteist korda tiirutama ümber kepi, mida nad peaga toetasid. Aega oli selleks täpselt kümmeminutit. Ülesannet hakkasid sooritama Sara, Aleks ja Esko. Kaks esimest ei saanud oma kommipurke tühjaks söödud, kuid Esko päästis mängijate au ja nad teenisid kümme punkti ehk 100 eurot heategevuspotti.

Õhtul said elanikud kurva uudise. Claudia läks majast vabatahtlikult minema ja ta saatis majjajäänutele videosõnumi.

«Minuga on kõik korras, kuid parem on, et ma läksin majast minema,» teatas Claudia pisaratega võideldes. Tema on juba kolmas mängija, kes lahkus majast enne hääletust.

Nüüd arutletakse erinevates netifoorumites, et kes võiks olla järgmine - kas Anu või keegi muu? Saagim on ju pikemat aega rääkinud, et ta tahab koju minna.

Päeva viimaseks ülesandeks oli «Lõpuaja liumägi». Nad valisid endi seast taas kord kolm mängijat, kes said kumbki endale viis palli, mille nad pidid saama libedast rennist üles joostes auku.

Iga auk oli eri numbriga ning kokkuvõttes saavad nad teenida 60 punkti ehk 600 eurot heategevuspotti. Esimesena alustas Esko, kes sai ühe palli auku ning sama suutis ka Niko. Puhta töö tegi Anne-Mari, kes sai kõik viis palli auku ning maksimum 600 eurot said mängijad teenitud.

Õhtuks said majaelanikud heategevuspotti tuhat eurot ja hoolimata sellest, et eile pidid nad peo pärast 300 eurot ära andma. Võibolla motiveeriski eilne pidutsemine neid rohkem tegutsema?

Enne magamaminekut premeeris Suur Vend elanikke smuutide ja saunaga. Paljud majaelanikud olid aga väsinud nagu Anugi ja nad otsustasid varem magama minna. Sauna läksid Esko, Niko, Jori, Anne-Mai ja Johanna.

Saunas tuli jutuks ka Anu. Johanna paljastas teistele mängijatele, et Saagim ei pese majas olles oma riideid.

«Tal on iga päev erinevad riided seljas. Juba hommikumantleid on tal kaasas kolm või neli!» rääkis Johanna.

Jori vastas talle selle peale, et küll Anule neid kohvreid jagub mustade riiete mahutamiseks ning sellega ka teema lõppes.

Kas majja on tulemas veel lisamängijaid? Ole Elu24-ga ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles