Kas kaalusaatest lahkus õige inimene?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Kaalust alla» osaline Andrus O.
Saate «Kaalust alla» osaline Andrus O. Foto: TV3

Seekordsest TV3 saatest «Kaalust alla» hääletati välja Jaanika

Auhinna nimel oli võistlema jäänud kaks naist ja kaks meest - Jaanika, Inge, Andrus O. ja Andrus P.

Võistlejad pidid jooksma ühe staadioniringi - 400 meetrit. Esimesel ringil oli edukaim Jaanika.
«Kui kuu aega tagasi oleks jooksma pandud, siis roomates oleks ehk lõpetanud,» arvas Jaanika. Inge imestas, et ta jooksmise ajal ei puhanud, sest varem oleks seda küll juhtunud.

Andrus A. oleks rohkem jõudnud, kui põlved poleks haiged olnud. Andrus P. ei uskunud, et suudab selle ringi ära käia. Seljavaludest hoolimata lõpetas ta ringi.

Võistlejatel tuli seejärel joosta veel üks ring ning Inge, kes suutis saavutada eelmisest parem aja, sai auhinnaks 1000 krooni. Andrus P. katkestas selle ringi.

Võitjana lisas Inge oma suurima konkurendi Jaanika kaalule 500 grammi. Jaanika kinnitas, et mingit kassikaklust nende vahel ei ole, sest oma võidu korral oleks ta sama Ingele teinud.

Järgmisel päeval pidid võistlejad taas staadioniringi jooksma, kuid seekord pidid nad seljakotis kaasas tassima oma seni kaotatud kilod. Andrus O. seljakott kaalus 22,9, Inge 10,6, Jaanika 12,4 ja Andrus P. 17,3 kilogrammi.

Immuunsuse võitis see, kes sai oma eelmisele ajale kõige lähedasema aja. Kuigi Inge tegi kiirema aja kui eelmine kord, võitis immuunsuse Andrus P., kes parandas oma aega rohkem.

Kaalumisel selgus, et Andrus P. võttis nädalaga alla 300 grammi ning kokku on ta kehakaalust kaotanud 9,8 protsenti. Andrus O. võttis alla 900 grammi ning kokku 15,3 protsenti. Inge võttis alla 200 grammi ning kokku on ta alla võtnud 10,8 protsenti.
Jaanika võttis alla 300 grammi ning kokku 12,1 protsenti. Vaatamata Inge lisatud 500 grammile, oli ta Ingest parem.

Kuna Andrus P.-l oli immuunsus, otsustasid lahkuja saatuse Andrused.

Andrus P. andis vastuhääle Jaanikale ning Andrus O. samuti Jaanikale, kes pidi seega saatest lahkuma. Jaanikat vapustas, kuidas Andrus O. kahtles tema siiruses: «Nii halvasti pole mulle veel keegi öelnud!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles