Andres Anvelt magas keset riigikogu istungit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt magas keset riigikogu istungit?
Andres Anvelt magas keset riigikogu istungit? Foto: Internet (kaader videost)

Internetis on ringlemas kaader esmaspäevase riigikogu istungi videost, kus sotside rahvasaadik Andres Anvelt väidetavalt Ken-Marti Vaheri jutu peale magama jäi.

Istungit oli võimalik vaadata riigikogu koduleheküljelt.

Kell 15.55 on salvestanud keegi kaadri, kus tundub nagu Anvelt magaks ühel küljel ja silmad kinni.

Ei oska küll öelda, kas tõesti jäi Anvelt peale enda esitatud küsimust tukkuma, sest Vaheri monoloog kujunes liiga pikaks või tundub see kaadrilt lihtsalt nii.

Pildi võib leida ka Juku-Kalle Raidi Facebookist, kus ta kommenteerib postituse all: «Ma olen ammu öelnud, et sotsid on jummala väsinud ja täiesti läbi,» 

«See pidi küll hea nupumees olema! Magama jäämine on kindlalt välistatud, sest kell 15.52 kirjutasin ma oma iPadi,» kommenteerib Anvelt Elu24 reporterile.

«Pildilt ei ole hästi aru saada, aga võisin ka vaadata lihtsalt kõrvale alla. Teravam silm näeb ka seda, et iPad sirab laual, seega olen ma seda alles kasutanud ja ei saa magada. iPadi ekraani kustumise aeg on kõigest paarkümmend sekundit.»

Küsimuse peale, kuidas selline idee kellelgi tekkida võis, vastab Anvelt: «Juusiis tahetakse halba varju heita ja lihtsalt kõmulist teemat tekitada.»

Vaata Juku-Kalle Raidi postitust Facebookis SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles