IUU! Kas Pattinson on tõesti räpakoll?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson ja Kristen Stewart
Robert Pattinson ja Kristen Stewart Foto: Chris Polk/AP

Staarsüdametemurdja ja alles äsja brittide käest stiilse mehe tiitli saanud Robert Pattinson peab tegelikkuses kõvasti pingutama, et räpakolli mainest lahti saada.


Hügieeniprotseduuride tuhinas läks ta hambaniidi kasutamisega lausa liiale, sest hoolsa puhastamise tagajärjel tulnud hamba küljest tükk lahti, kirjutab Expressen.

Põhjus, miks Robert end nõnda usinalt kasima on hakanud, peitub kuulujuttudes, nagu ei hoolitsevat mees enda eest üldse.

Läinud aastal väitis üks «Videviku» filmi tootjameeskonda kuuluv tüüp, et kinolinal igas vanuses tüdrukuid hullutav kutt haisevat tegelikus elus lausa kohutavalt. «Ta ei käi kunagi duši all ja see ajab tootmistiimi inimesed lausa hulluks,» väitis allikas siis.

Küllap on nüüd asjad paremuse poole pöördumas, sest väidetava räpakolli kaitseks on välja astunud ka tema kolleeg, näitlejanna Bryce Dallas Howard.

Just tema käest pärinebki info, et Robert pidi hambaniidiga lõhutud hamba pärast arsti poole pöörduma.

«Kuid kes kasutab hambaniiti? Isegi mina ei tee seda! Niisiis - uskuge mind, see mees on hügieeniline,» kinnitas Bryce Dallas Howard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles