Kaire Vilgats: ei oodanud võitu, kuna siin on nii head tegijad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja avasaade, Kaire Vilgats
«Su nägu kõlab tuttavalt» teise hooaja avasaade, Kaire Vilgats Foto: TV3

Tänase suurejoonelise tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt» võitis Kaire Vilgats, kes kehastus staarnibupaljastaks Sabrinaks. Kaire sõnas Elu24'le, et ei tulnud mängu võidu eesmärgil.

Kas tänane võit tuli üllatusena?

Ütlen ausalt - ma ei oodanud võitu, kuna siin on nii head tegijad. Lihtsalt andsin kaamerate käivitumise hetkel endast parima. Ega žürii andnudki mulle maksimumpunkte.

Nüüd pead iga kord järjest enam pingutama, kuna latt sai nii kõrgele seatud.

Mu eesmärk pole võita, vaid end proovile panna. Mul on väga toetav tiim, kes mind aitab, mitte ei tee maha sõnades, et ma ei saa millegagi hakkama.

Kui pikalt sa Sabrina parodeerimiseks valmistusid?

Meil oli selleks antud nädal aega.

Kuidas reageerisid, kui nägid paberil Sabrina nime? Oled öelnud, et kardad enim negatiivseid kommentaare, mis paratamatult su keha aadressil tulevad. Nüüd aga pidid riided seljast heitma. 

Nime nähes mõistsin, et tema puhul pole mõtet tagasihoidlikuks jääda, vaid peab kehastuma selliseks Sabrinaks, nagu me teda kõik teame. Trumbid on käes, kui oled julge. Ebalevust oleks laval näha, see ei veenaks kedagi.

Polnud hirmu, et paljastad nibu, nagu tegi seda Sabrina korduvalt?

Ei, bikiinid olid ilusti kinnitatud - mu eesmärk polnud paljastada. Enda kehakaalu ja vormide kohta olen isegi väga alasti, paljud teised ehk ei julgeks.

Kuidas näeb välja lava-show'ks valmistumine?

Ei oska öelda, seda hakkan alles nüüd nägema. Tean, et näiteks Orelipoisiks pole nii kerge kehastuda kui Sabrinaks, kellele lähenesin lihtsalt julgusega ja bravuurikalt. Pehk on teistsugune - armas ja tagasihoidlik ega tee laval suurt midagi, kuid on selle juures väga sümpaatne. Kui paroodisaate-teema esile kerkis, mõistsin, et tegelikult on ka neid, kes ei tee laval suurt midagi, aga ütlevad samas nii palju.

Ehk on välismaiseid staare kergem parodeerida? 

Eks see olene tüpaažist ning sellest, kuidas parodeeritavasse ise suhtud. Ehk keerad vindi üle, kui isik pole nii sümpaatne ja su eeskuju. Aga kui ta on kui lilleõis... Kuidas siis käituda? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles